5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kadar olur.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen kellelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

En mütenasip ve nitelikli yangın bapsı fiyatları için uzman ekibe iye firmamız ile iletişime geçiniz.

Yaşama Güvenliği Sağlama: Baplar insanoğluın ağır bir düzı halialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu bakımdan baplar can eminğini korumada epey önemli bir konuma sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kaba isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas müstacel vaziyet takkadak bapnın olabilir olan en azca hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşün aksatai kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Bunun karınin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sertifikalı yangın kapıları ile müstelzim kalite sağlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de mevzii yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yapmak; dayanıklı, estetik kapılara en elverişli fiyatlarla ehil tamamlanmak karınin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Yangın merdivenleri oflaz aydınlatılmalı ve münasip hizmetaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanların merdivenleri istanbul Yanggın kapısı fiyatları çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page